Redacció osona.com | Actualitzat el 04/07/2011 a les 13:13h

ERC constitueix l’Assemblea d’alcaldes i regidors a Osona

L’ens, presidit per Jordi Fàbrega, serà una eina per establir sinèrgies entre els grups municipals de la formació.

Sant Julià de Vilatorta va ser l'escenari de la constitució de l'Assemblea d'Alcaldes i Regidors d'Esquerra-AM de la comarca d'Osona. Foto: ERC Osona

Dissabte al matí, la sala polivalent del Pavelló Municipal d'Esports de Sant Julià de Vilatorta va ser l'escenari de la constitució de l'Assemblea d'alcaldes i regidors d'Esquerra-AM de la comarca d'Osona.

Després de la benvinguda, que va anar a càrrec de Joan Carles Rodríguez, alcalde de la població des del passat 11 de juny, Antoni Casassas, president dels republicans osonencs, va explicar el què havia de ser l'Assemblea, “una eina perquè tots els grups municipals dels nostre partit a la comarca es puguin relacionar, treballar conjuntament i establir les sinèrgies necessàries per tirar projectes que afecten a Osona endavant”.

Casassas va proposar a l'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, com a president de l'entitat, i la proposta va ser aprovada per consentiment dels assistents, una trentena de càrrecs electes, que representaven a la major part dels grups municipals d'ERC de la comarca.

Fàbrega va explicar el que ell entenia que havia de ser l'Assemblea, “el lloc de trobada de tots els càrrecs electes del partit”, i va assegurar que “treballaria per aconseguir-ho”. Més tard, tant ell com Casassas van explicar, tècnicament, com relacionar-se amb les administracions superiors, com la Generalitat, la Diputació o el Consell Comarcal.

L'acte es va acabar amb un torn obert de precs i preguntes i on tots els assistents van poder debatre la situació en què es trobaven els seus grups municipals, tant dels que estan al govern, com dels que estan a l'oposició.

Ara, i tal i com diu el reglament de l'Assemblea d'alcaldes i regidors d'Esquerra Osona, Jordi Fàbrega haurà de crear un permanent que serà votada en la propera reunió. En formaran part, a més de Fàbrega, Antoni Casassas com a president d'ERC Osona, Jaume Mas, secretari de Política Municipal, i com a màxim cinc membres més d'entre els 111 regidors que el partit té a la comarca.

Navega per les etiquetes

ERC

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dilluns
14°C  27°C
dimarts
15°C  30°C
dimecres
16°C  32°C

Un agre retorn a ImpeVic

Xavier Mercadal és l’encarregat de desmantellar l’institut.

Edicions locals
Enquesta
Cal desallotjar el campament dels ‘indignats’ de la plaça Major de Vic?
      Vots emesos: 249
Arxiu històric
Humor
Vés a: Vic estrena caps de llúpia

Vic estrena caps de llúpia

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: