Dimarts, 5 de juliol de 2011 | 14:58
Vostè es troba a: Inici > Política >

Camacho consuma el seu pacte amb CiU i dóna el 'sí' definitiu als Pressupostos

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Malgrat la seva retòrica agressiva
Camacho consuma el seu pacte amb CiU i dóna el 'sí' definitiu als Pressupostos
04/07/2011 17:04
9sanchez camacho
El PP català es mou entre la dialèctica fàcil i el seu calculat suport a CiU. Després de passar-se la setmana anterior amenaçant, la presidenta dels populars, Alicia Sánchez Camacho, ha assegurat que estan en disposició d'anunciar aquesta setmana el suport final als Presupuestos de 2011.
En roda de premsa aquest dilluns, ha assegurat que recolzaran aquests Pressupostos perquè se sustenten en els eixos clau que defensen els populars: no gastar més del que es té, aprimar l'Administració, reformular la política exterior de la Generalitat i orientar-se cap a la creació de llocs de treball.

Camacho ha assegurat que els catalans estan pagant la factura del suport de CiU a Zapatero, i ha afegit que tant el president del Govern, Artur Mas, com el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, "hauran de rendir comptes de la pèrdua de llocs de treball i d'empreses" que aquest suport, al seu judici, originarà a Catalunya.

La líder popular ha reivindicat que amb aquest suport als Pressupostos es confirma com "la veritable oposició responsable del país", ja que eviten, al seu judici, unes eleccions anticipades a Catalunya poc més de sis mesos després dels comicis autonòmics de novembre.

Toros

Això si, i en una demostració de la seva calculada tasca d'oposició, Camacho ha avisat al Govern que no permetrà que la Generalitat es gasti 400 milions d'euros dels Pressupostos pel 2012 a indemnitzar al sector taurí després de la prohibició de les corregudes.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1