Dimarts, 5 de juliol de 2011 | 14:47
Vostè es troba a: Inici > Política >

Salvador Esteve aposta per suprimir els consells comarcals metropolitans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vol "aprimar l'estructura" de la Diputació de Barcelona
Salvador Esteve aposta per suprimir els consells comarcals metropolitans
05/07/2011 12:23
9salvador-esteve
L'alcalde de Martorell i proper president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve (CiU), ha anunciat que vol "aprimar l'estructura" de la institució i ha apostat per eliminar els consells comarcals metropolitans.
"En l'entorn metropolità, per exemple, els consells comarcals no sé si té massa sentit que existeixin. Per contra, els que estan més lluny d'aquest entorn, jo crec que fan un servei importantíssim", ha asseverat.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha argumentat que simplificar les estructures administratives serviria per "alliberar més recursos" econòmics per destinar directament als ajuntaments.

Esteve ha advocat per implementar aquestes mesures després d'un gran pacte polític i territorial amb la resta de forces polítiques, un acord que cal tractar "amb serenitat i el més lluny possible de les eleccions".

Fogué: no queda res "per retallar"

Les intencions d'Esteve contrasten amb les declaracions del president en funcions de la Diputació, Antoni Fogué (PSC), que recentment va advertir a CiU i PP que ja no queda "res" que retallar ja que l'esquerra porta tres anys aplicant plans d'estalvi i austeritat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1