Dimarts, 5 de juliol de 2011 | 15:00
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Shakira i Piqué es 'perden' al Carib

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
S'allotgen en una luxosa vila a la illa Anguilla
Shakira i Piqué es 'perden' al Carib
Societat 03/07/2011 22:18

Aprofitant els concerts de la cantant colombiana, el proper a Cancún, el 'tour' vacacional de Shakira i Gerard Piqué està sent prolífic. El que va començar sent un viatge cultural a Jerusalem, que va continuar a les illes gregues i part d'Itàlia, ha continuat ara amb uns dies de descans en les aigües del mar Carib.
 

shakpiq2
La colombiana oferirà un concert a Cancún el proper 15 de juliol, i aquesta vegada no s'ha anat sola al compromís, sinó que ho ha aprofitat per a les seves vacances amb el jugador del Barça. La destinació és l'illa del Carib d'Anguilla, en les Antilles menors. Alguns mitjans han informat que la cantant i el jugador estan allotjats en una de les viles més exquisides de tota l'illa, per la qual podrien pagar 2.400 euros per nit.

Les vacances de Shakira i Gerard Piqué, que segueixen passejant el seu amor per mig món, van començar a Jerusalem a la fi del mes de juny. Un viatge que va començar aprofitant un dels seus compromisos, i del que es va relaxar, al costat de la seva parella, a la illa de Mykonos per gaudir d'uns romàntics dies a bord d'un luxós iot, al que després van seguir uns dies a Itàlia.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1