Dimarts, 5 de juliol de 2011 | 14:59
Vostè es troba a: Inici > Política >

Trias designa als seus set gerents municipals 

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'estructura executiva de l'alcaldia

Trias designa als seus set gerents municipals

 

Política 03/07/2011 16:54
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias (CiU), ha nomenat als set gerents municipals d'àrea que formen part del primer nivell d'estructura executiva del Consistori, mancant designar als gerents de districte, que es nomenaran els propers dies.
xtriasgerentes
L'organització ha estat dissenyada pel nou gerent municipal, del que depenen la resta de càrrecs, seguint els criteris "d'eficàcia i ús racional de recursos" definits per Trias.

El gerent municipal serà Constantí Serrallonga, Conseller Delegat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) de 2002 a 2008.

L'àrea de Prevenció, Seguretat i Mobilitat estarà dirigida per Joan Delort, anteriorment director del Servei Català de Trànsit, Secretari de Seguretat Pública de la Generalitat i director en funcions de la direcció general de la Policia.

Com a gerent de Qualitat de vida, Igualtat i Esports ha nomenat a Àngel Miret, des de 2007 Administrador Judicial de la fundació Intervida i d'altres entitats depenents de l'Audiència Nacional.

D'Economia i Promoció Econòmica es farà càrrec Jordi Joly, que ha estat tinent d'alcalde d'Economia a Sant Cugat del Vallès.

Com a gerent de Recursos ha designat a Joan Angulo, director general adjunt de 'La Vanguardia' des de 2004 fins a l'actualitat i anteriorment cap de gabinet de la Conselleria de Treball entre 1988 i 1993.

La nova gerent de Cultura, Coneixement i Innovació serà Marta Clari, fins ara gerent de l'Institut de Cultura de Barcelona (Icub).

L'àrea d'Hàbitat Urbà ho dirigirà Vicent Guallart, arquitecte expert en la interacció entre urbanisme, naturalesa i tecnologia i expositor en la Biennal de Venècia en tres ocasions.

A més, Trias ha designat un gerent adjunt de Coordinació d'empreses i entitats municipals, que serà Ramon Massaguer.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1