vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Govern Soci preferent
El Govern necessita un "soci preferent"?
14 %
86 %
14 vots
Dijous, 07 de Juliol de 2011
Actualitat

Esports

22/06/2011
09:43  h.
El Barça traspassa Bojan al Roma per 10 milions d'euros
El club es reserva una opció de compra pel jugador d’aquí dos anys
Bojan
Bojan Krkic, que sempre ha buscat una oportunitat al Barça però després de quatre anys només ha pogut ser el noi de la Copa del Rei, ja comença a fer les maletes. El club ha venut el jugador al Roma, equip que entrenarà la propera temporada Luís Enrique, per 10 milions d’euros. Això sí, es reserva una opció de recompra un cop hagin passat els dos primers anys, just els que té firmats el fins ara entrenador del Barça B en el seu contracte.

En aquests moments, però, encara s’estan tancant els darrers detalls de la negociació, ja que Bojan en aquests moments es troba concentrat amb ka selecció sub-21. Per exemple, si el preu augmenta de 10 milions d'euros fins als 15 milions, com els bonus que rebria el club blaugrana en cas que Bojan marqués una determinada quantitat de gols o arribés a obtenir premis col•lectius o si l'opció de recompra es fixa en 12 milions o se situa en els 20 com vol el Roma.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
2Veure i/o afegir comentaris
Ànims, campió!:Indigeta, no és que siguis curt de gambals, que també, e...
Comentaris (2 en total)
Ànims, campió!
22/06/2011 15:59
Indigeta, no és que siguis curt de gambals, que també, el problema és que entens tant de futbol com de política. Però, no res, tu fot-li pels descosits a tots els fils.
Indigeta
22/06/2011 14:15
Dec ser molt curt de gambals, perqué no li veig la gràcia a vendre a un extraordinari jugador per 10 M.€. per comprar-ne un altre que a molt estirar serà igual de bo sino pitjor i ens costarà 40 M.€. A totes llums es veu que en Pep no li ha permés de triumfar a Can Barça, i no estaria de més el saber perqué.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida