Dijous, 7 de juliol de 2011 | 12:46
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

MOLT BÉ, PRESIDENT

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
MOLT BÉ, PRESIDENT
07/07/2011 02:07
Ens ha agradat molt que el President Mas hagi dit en veu alta que li agradaria que el lliurament de l'habitatge saldés el deute hipotecari amb el banc i que, encara que la cosa està difícil, ho estudiarà amb el seu grup polític. És, la seva, una postura honrada i valenta, que és el que cal demanar-li a un líder polític. Quan es diuen aquestes coses, tan plenes de sentit comú, les ideologies desapareixen i tots hem de posar-nos les piles per ajudar els que les proposen. I en aquest petit diari, on tantes vegades critiquem l'actual Govern de la Generalitat per la seva insensibilitat en les retallades socials, ens alegra el cor, el dia que podem escriure que estem d'acord amb alguna cosa que, ni que sigui una il.lusió, reconcilia als que governen amb els governats.

Joan Manel B.
07/07/2011
Au va home au va!. Si tanta il·lusió li fes ho aprovaria. El que passa és que CiU juga a la puta i a la ramoneta: en campanya faré, faré, faré... quan estan al govern m'agradaria fer, m'agradaria fer, m'agradaria fer. Quan fan balanç no vaig fer, no vaig fer, no vaig fer i quan estan a l'oposició... La culpa de tot és dels socialistes i del tripartit!. Convergents inútils, fora del govern!
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1