Divendres, 8 de juliol de 2011 | 14:21
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

EL MIRACLE DE PE PUNT

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
andres madrid
EL MIRACLE DE PE PUNT
Andrés Madrid
08/07/2011 10:13
Sobrenatural, han de ser sobrenaturals alguns esdeveniments que vivim aquests dies i que escapen a la lògica. Pensava, ximple de mi, que la decisió del canvi d'un govern, el que tota la vida s'ha anomenat, corresponia al president del govern; el nostre va dir ahir que aquest és un assumpte que correspon a P.

També creia, i és que el meu no té solució, que la data per convocar eleccions era potestat del cap de l'executiu i la guardava gelosament per enxampar desapercebuts als seus oponents polítics. Tampoc, P. és qui marcarà el pas en qüestió, tan transcendent encara que la signatura en el BOE sigui la del President que exerceix ja funcions de Cap d'Estat a aquests efectes.

I l'altra facultat que descobreixo a la xarxa és la trasmutació de P. en els personatges més diversos: Tan aviat és P., com Alfredo, com torna a ser Rubalcaba segons veig en una web que abans era del PSOE i que per les seves facultats paranormals ha estat transformada per P.

Un mag, aquest home és un mag o un geni. M'ho va dir el meu plorat Martin Blanco el dia que ens vam conèixer: "Es el tío más listo que conozco".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1