Dissabte, 9 de juliol de 2011 | 14:08
Vostè es troba a: Inici > Política >

Berlusconi renuncia a repetir com a candidat

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Tampoc optarà a la presidència de la República, assegura
Berlusconi renuncia a repetir com a candidat
08/07/2011 11:39
9berlusconi
El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha confirmat que no es presentarà a les eleccions generals de 2013 i ha anunciat, en una entrevista publicada pel diari 'La Repúbblica', que el candidat del centre-dreta serà el ministre de Justícia, Angelino Alfano.
No obstant això, el 'premier' ha assegurat que no dimitirà, encara que reconeix que en ocasions té "ganes" de fer-ho i que, "si pogués", deixaria el seu càrrec "ara mateix". Així mateix, ha subratllat que al seu partit "estan tots d'acord" que el candidat a primer ministre sigui Alfano. Segons ha explicat Berlusconi, ell mateix ajudarà al nou candidat en la campanya electoral.

A més, el 'Cavaliere' ha descartat la possibilitat de presentar-se a les eleccions a president de la República i que el seu partit presentarà al sotssecretari de la Presidència, Gianni Letta, perquè "és la persona més adequada" que "té bones relacions també amb el centre esquerra".

El mandatari ha anunciat que en acabar la seva legislatura es dedicarà a "construir el Partit Popular Europeu a Itàlia" perquè "als seus 77 anys no puc exercir ja com a primer ministre".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1