Diumenge, 10 de juliol de 2011 | 14:55
Vostè es troba a: Inici > Política >

"Els bancs han de destinar una part dels seus beneficis a la creació de llocs de treball"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Propostes del nou candidat
"Els bancs han de destinar una part dels seus beneficis a la creació de llocs de treball"
Política 09/07/2011 13:23
En un discurs d'una hora i quatre minuts, el nou candidat del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha destacat que el seu programa serà "ambiciós i realista", i l'ha centrat amb unes senyes d'identitat: "Principis, canvi i projecte". Entre el més destacat, Rubalcaba ha anunciat una proposta de reforma del sistema electoral "per fer la política més democràtica", la defensa de la sanitat pública i la petició als bancs i caixes que destinin "part dels seus beneficis" a un fons per generar ocupació.
rubcantabria
En un discurs molt centrat en mesures d'esquerres, el candidat socialista ha dit que són quatre els seus objectius principals: crear ocupació, una economia sana, la igualtat d'oportunitats i els canvis en la política i la democràcia.

També ha carregat contra els paradisos fiscals i ha defensat una taxa europea per a les transaccions financeres.

Rubalcaba ha centrat una bona part del seu discurs en l'educació, "que és el nostre gran instrument, el que vertebra un país" i en la sanitat, de la qual ha dit que "farà bandera".

Ha promès donar suport a les famílies i ha proposat que en la conferència política del partit que se celebrarà al setembre s'elabori una proposta de reforma electoral, "per fer la política més democràtica".

El ja candidat oficial del PSOE a les pròximes eleccions ha començat el seu discurs assegurant que està orgullós del partit i ha subratllat que la democràcia pertany als ciutadans. A les onze del matí, el Comitè Federal ha ratificat oficialment la seva proclamació com a candidat. "Fem que passi!", ha conclòs Rubalcaba després d'una hora i quatre minuts de discurs. El nou candidat ha rebut el suport i les felicitacions de molts membres del Govern i del partit, entre ells el president Zapatero i l'exministre Javier Solana.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1