Diumenge, 10 de juliol de 2011 | 15:06
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Ferrer i Feliciano López busquen avui el punt de la victòria

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Els Bryan vencen el doble i retallen distàncies en la Davis

Ferrer i Feliciano López busquen avui el punt de la victòria

Esports 10/07/2011 09:41
El desenllaç de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis entre EUA i Espanya ha d'esperar. Els germans Bryan, Bob i Mike, han aconseguit vèncer (6-7(3), 6-4, 6-4 i 6-4) al doble espanyol, compost per Fernando Verdasco i Marcel Granollers, i han retallat distàncies (2-1). Ferrer i Feliciano López tenen avui l'opció de donar el triomf a Espanya guanyant un dels dos partits, enfront de Mardy Fish i Andy Roddick.
granollersdoble
El doble espanyol, amb Marcel Granollers com a novetat per donar descans a Feliciano López, ha pagat el seu menor enteniment davant la parella dels Bryan, la número u del món. El català ha estat en un nivell alt de joc, però era el seu primer partit al costat d'un Verdasco irregular, i han alternat grans moments amb alguns errors que els han costat el partit, sobretot amb el servei.

Els americans, de menys a més, han començat nerviosos. Els fantasmes apareixien a Austin quan el primer set ha caigut del costat de la 'Armada'. Un igualat acte inicial ha acabat per decidir-se en el 'tie-break' i aquí, el duo espanyol ha estat ferm i segur amb el servei. Un 7-3 ha permès a Espanya avançar-se en el partit.

Ha estat llavors el moment en què el capità nord-americà, Jim Courier, ha optat per recloure als seus jugadors en el vestuari. Els flamants campions de Wimbledon, i nombres un de mundials, han sortit a la pista transformats d'actitud i sense oferir més concessions als espanyols. 

Agafats a la fermesa del seu servei, especialment el de Bob Bryan, EUA ha sentenciat al doble espanyol, trencant el servei de Granollers i Verdasco una sola vegada en cada set. Un triple 6-4 ha deixat l'eliminatòria en mans dels dos punts individuals d'avui.

Primer Ferrer davant Fish (21.00 hores) i després, si fos necessari, 'Feli' la jugaria davant Roddick, a qui ja va guanyar fa dues setmanes en l'All England Club.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1