Diumenge, 10 de juliol de 2011 | 14:47
Vostè es troba a: Inici > Política >

I què dirà aquest dissabte el candidat Alfredo P. Rubalcaba?

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Assegura que farà un discurs compatible amb l'obra de govern
I què dirà aquest dissabte el candidat Alfredo P. Rubalcaba?
08/07/2011 14:40
9rubalcaba-cartell
Si l'expectació no era suficient, el President del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, es va encarregar d'elevar-la a màxims poc coneguts en la història del PSOE. Què dirà aquest dissabte el que molts veuen com l'única taula de salvació socialista enfront del tsunami popular?
En la roda de premsa, Rubalcaba simplement ha avançat que el seu discurs al Comitè Federal "no serà un programa de govern" però que en el mateix sí que es podrà comprovar com es pot conciliar un nou programa de Govern en paral·lel a la política duta a terme per l'Executiu fins ara.

Rubalcaba ha intentat així refredar mínimament les expectatives després de les paraules de Zapatero, que li va atorgar un "gran valor" al discurs del nou candidat socialista. Fins i tot es va atrevir a dir que marcarà "un abans i un després" en el projecte del PSOE.

És conscient que digui el que digui serà analitzat al detall, i que serà criticat per uns o per altres. És en aquest sentit que ha afirmat que "si parlo dels bancs és que sóc un esquerrà consumat", quelcom que tampoc es preocupa, ja que ha recordat que "el PP va demanar per primera vegada la meva dimissió quan només portava sis dies en Interior".

La seva idea de país

Si ben no presentarà massa propostes concretes aquest dissabte, Rubalcaba sí que està obligat a no defraudar, i a demostrar que té un projecte clar de país. Per aquí es preveu que vagi el seu discurs, adreçat a demostrar que quan va dir que tenia les solucions per aturar la sagnia de l'atur no anava de farol.

Les concrecions les deixa el PSOE per a la Conferència Política de finals de setembre, de la qual sortirà l'esborrany del programa electoral.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1