Diumenge, 10 de juliol de 2011 | 14:47
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

L'escenari de Rihanna crema en ple concert

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Incident en una actuació a Dallas
L'escenari de Rihanna crema en ple concert
Cultura 09/07/2011 18:20
Rihanna es va pujar a l'escenari en l'American Airlines Center de Dallas la passada nit del divendres per delectar a tots els seus fans amb el seu espectacle, però el que va començar sent un ambient calent i de ball va acabar amb l'escenari literalment en flames.
conciertorihanna
Quan l'artista estava interpretant el tema 'Califòrnia King Bed', diverses guspires van fer presagiar el pitjor. Al principi tot el públic va creure que les flames eren part de l'espectacle, com una sorpresa més del concert, però res semblant. L'equip d'il·luminació d'un dels costats de l'escenari va començar a cremar.

Rihanna va haver de parar la seva interpretació i tornar al camerí fins a veure què ocorria. Però, finalment, el xou va haver de posar punt i final. Un esdeveniment que va entristir molt al públic que havia pagat per veure a la popular cantant. Rihanna va prometre en directe i més tard a Twitter que tornarà a Dallas per donar el millor de sí. Fins al moment, no es coneix la causa exacta de l'incendi, que segueix en procés d'investigació.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1