Diumenge, 10 de juliol de 2011 | 15:10
Vostè es troba a: Inici > Política >

La simpatia de Mas a la dació hipotecària no és suficient

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Parlament tomba una iniciativa amb els vots de CiU, PSC i PP
La simpatia de Mas a la dació hipotecària no és suficient
06/07/2011 18:57
9mas-parlament
La simpatia que ha demostrat al llarg d'aquests mesos el President Mas no ha estat suficient perquè prosperés en el Parlament una iniciativa de Solidaritat Catalana sobre la dació hipotecària. Han votat en contra tant CiU com PSC i PPC.
El President es mostra favorable a que donant el pis al banc quedi saldat el deute, i fins i tot es mostra disposat a que CiU present una proposició pròpia, però no ha pogut acceptar la moció de SI en considerar, com també ho han fet PSC i PP, que "no anava a cap lloc" per estar plena de defectes formals.

Així ho ha assegurat Meritxell Roigé (CiU), per qui la iniciativa permetia fins i tot l'expropiació sense compensació, el que és "confiscació".

Roberto Labandera (PSC) ha recordat que aquesta qüestió és de competència estatal, i ha indicat que el seu partit és partidari que els poders públics engeguin una autèntica estratègia que "garanteixi el dret a l'habitatge".

A favor han votat, a més de SI, ERC, ICV i C's, qui també consideraven que el text presentava dubtes legals però han prioritzat abordar aquest tema abans que descartar-lo per un tema procedimental.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1