Diumenge, 10 de juliol de 2011 | 15:02
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Wenger tiba la corda amb Cesc

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El migcampista no viatja amb l'Arsenal a la gira asiàtica
Wenger tiba la corda amb Cesc
Esports 09/07/2011 19:50
Distanciament, interessos de negociació o simplement estratègia, tot s'està barrejant en l'estira-i-arronsa entre Cesc, l'Arsenal i el Barça per aconseguir una llum verda al seu traspàs. De moment, el club anglès es manté inflexible i, especialment, el seu tècnic, Arsène Wenger, que avui ha apuntat la seva nova negativa a deixar-lo marxar. "Faré tot el possible perquè segueixi". El jugador, pel seu costat, tracta de guanyar temps i s'ha negat a viatjar a la gira del club per Àsia.
cescfabregas
Cesc Fábregas ha demanat disculpes avui a través de Twitter als seus fans d'Ásia per no acudir a la gira que durà a terme el seu equip. "Ho sento per tots els fans d'Àsia, però no podré estar en la gira. Després d'acabar de tornar d'Indonèsia sé l'especial que era per a tots", assegura el jugador català, que no fa referència en cap moment a la lesió a la qual eludeix el club anglès per justificar la seva absència.

Una misteriosa dolència amb la qual l'Arsenal podria voler tapar la negativa de l'exblaugrana de viatjar amb l'equip. I és que l'objectiu del jugador és clar: farà tot el que estigui a la seva mà perquè Wenger cedeixi al seu desig de fitxar pel Barça.

De moment, el Barça es nega pujar la seva oferta de 30 milions pel jugador. L'Arsenal l'ha taxat en 40, però sense una voluntat clara de vendre. I l'entrenador, Arsène Wenger, és qui sembla tenir les claus. Per tibar la corda de la negociació, el tècnic francès ha estat avui intencionadament taxatiu. "Vull que Cesc segueixi amb nosaltres i farè tot l'humanament possible perquè es quedi". El jugador, per contra, ja ha pres la decisió de tornar al Barça i no li quedarà més remei que forçar la seva sortida.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1