Redacció osona.com | Actualitzat el 07/07/2011 a les 15:19h

Limitacions de trànsit temporals a Torelló

A causa del Festus i de les terrasses d’estiu a la plaça Vella.

A partir d’aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Festus, hi haurà restriccions circulatòries a diferents carrers del nucli antic de Torelló. En el cas del carrer Ges d’Avall, aquestes limitacions es prolongaran tots els caps de setmana del mes de juliol, quan es deixarà el carrer de pas exclusiu per veïns, ja que bars i restaurants de la zona muntaran terrasses a la plaça Vella.

Dies enrere, els propietaris dels bars i restaurants dels volts de la plaça Vella van demanar autorització a l’Ajuntament per poder muntar terrasses i servir sopars a la fresca els caps de setmana d’estiu. Des de l’Ajuntament es va valorar positivament la idea ja que, al marge del benefici econòmic que pot reportar a aquests establiments, la iniciativa pot ajudar a donar més dinamisme al nucli antic, alhora que incrementa qualitativament l’oferta lúdica de Torelló.

Per això, es va autoritzar la proposta al llarg dels caps de setmana del mes de juliol, en període de prova. Això sí, amb la condició imprescindible de preservar el benestar dels veïns, causant les mínimes molèsties. Si es compleixen satisfactòriament aquestes condicions, l’autorització a instal•lar terrasses es mantindrà durant els caps de setmana del mes d’agost.

Aquesta activitat obligarà a aplicar restriccions circulatòries. Les més intenses seran aquest proper cap de setmana, que coincideix amb la celebració del Festus, ja que el carrer Ges d’Avall quedarà tallat, per la qual cosa, els veïns que hi tenen garatge hauran d’entrar i sortir per la ronda de les Pollancredes.

Pel que fa a la resta de caps de setmana de juliol, hi haurà restriccions circulatòries però no afectaran els veïns. Una tanca a la ronda de les Pollancredes indicarà que no es pot accedir al nucli antic pel carrer Ges d’Avall. De fet, només hi podran accedir els veïns, que també podran sortir-ne normalment, és a dir, per la plaça Vella i el carrer del Pont.

Aquestes limitacions del trànsit s’aplicaran cada divendres, des de dos quarts de 8 del vespre fins a les 2 de la matinada i cada dissabte des de dos quarts de 8 del vespre fins a les 12 de la nit del diumenge. Durant el dissabte es podrà circular amb normalitat per tal de no perjudicar el comerç del veïnat.

A través d’una nota informativa, l’Ajuntament ha explicat aquesta iniciativa als veïns, alhora que els demana “paciència i comprensió”, tot i que es confia que les molèsties seran mínimes.

 

Tota la informació del Festus 2011 


Navega per les etiquetes

trànsitFestus

Referències a Internet

Torelló

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dijous
16°C  30°C
divendres
16°C  30°C
dissabte
15°C  31°C
Enquesta
Com veieu el pacte del Consell Comarcal d'Osona entre CiU, ERC i PSC?
      Vots emesos: 32

Els documents del pacte frustrat a Santa Eulàlia de Riuprimer

IPR-AM assumeix totes les regidories, després de la impossibilitat d’arribar a un pacte amb CiU.

Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Vic estrena caps de llúpia

Vic estrena caps de llúpia

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: