Dilluns, 11 de juliol de 2011 | 16:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

Mas demana ara ajuda a PSC i ERC pels pressupostos de 2012

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de pactar el full de ruta de la legislatura amb el PP
Mas demana ara ajuda a PSC i ERC pels pressupostos de 2012
11/07/2011 14:06
9mes-forum-europa
Després de pactar amb el Partit Popular mesures que van molt més allà dels pressupostos i afecten als següents i a bona part de la legislatura, el President Mas demana ara ajuda al PSC i ERC pels comptes de 2012.
"Més enllà de la crítica, demano als partits als que no els agradi el pacte amb el PP que se sumin als Pressupostos,  si volen. D'aquesta manera es pot fer a Catalunya un acord més ampli i de país en un tema que ens compet a tots", ha indicat al Fórum Tribuna Europa.

Aquesta versió contrasta amb les opinions de l'oposició d'esquerres, que sosté que CiU en cap moment ha volgut asseure's amb ells a pactar els pressupostos. Així ho va assegurar divendres passat el president del Grup Parlamentari Socialista, Joaquim Nadal.

Mas ha tornat a fer responsable dels comptes actuals al PSC, al que ha reclamat que "deixi fer per poder guarir les ferides".

El President diu que pot "entendre les crítiques pel pacte amb el Partit Popular per tirar endavant els comptes, però en aquest sentit el PP va actuar amb responsabilitat". Amb aquest partit ha pactat Mas un full de ruta per a tota la legislatura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1