Dilluns, 11 de juliol de 2011 | 16:36
Vostè es troba a: Inici > Política >

Ros no decidirà si opta a liderar el PSC "fins al setembre o l'octubre"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Primer, "el debat de les idees"
Ros no decidirà si opta a liderar el PSC "fins al setembre o l'octubre"
11/07/2011 12:09
9angel-ros
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha confirmat que al setembre decidirà si finalment es presenta com a candidat per succeir a José Montilla com a primer secretari del PSC. Diu que primer cal fer el debat de les idees.
En declaracions a Comràdio, Ros ha assegurat que condicionarà la seva decisió "sobre la base de quina és la línia programàtica que surti i al suport que pugui haver-hi" a la seva candidatura. Ha insistit que a Madrid ha d'haver-hi, ja sigui amb grup parlamentari propi o sense ell, una veu "diferent de la independentista", i que aquesta ha de venir del PSC.

"Fins ben entrat setembre o a l'octubre no estarà clar quin és el discurs del nostre partit per als propers anys", per la qual cosa serà llavors quan prendrà la decisió, ha assegurat.

De moment, Ros participarà en l'elaboració del programa de Rubalcaba per a les eleccions generals en l'àmbit de la immigració.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1