vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Aposta per impulsar
Aposta per impulsar "radicalment" el dret a decidir, com proposa Òmnium?
98 %
2 %
56 vots
Dimarts, 12 de Juliol de 2011
Actualitat

Política

11/07/2011
13:01  h.
Camacho, nou ministre de l'Interior i Blanco, nou portaveu del Govern espanyol
L'executiu redueix de tres a dues les vicepresidències
Sense títol
Sorpresa en la remodelació del Govern espanyol: les principals travesses no l’han encertat. Finalment el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero ha nomenat al ministre de Foment, José Blanco, nou portaveu del Govern. I és que algunes informacions apuntaven que aquest càrrec l’ocuparia Ramon Jáuregui, el ministre de la Presidència.

D’altra banda, sí que ha coindicit amb les informacions el nomenament del ministre de l’Interior, Antonio Camacho com a substitut de la cartera que fins ara capitanejava el recent proclamat candidat socialista a les eleccions generals, Alfredo Pérez Rubalcaba.

A més, Zapatero ha anunciat la reducció de les tres vicepresidències a dues. Com que no ha nomenat substitut per la de Rubalcaba ara hi haurà la d’assumptes econòmics en mans d’Elena Salgado i la de política territorial, que dirigeix Manuel Chaves. En absència del president del Govern espanyol, el consell de ministres serà assumit per Salgado, que des d'ara ascendeix a vicepresidenta primera.

Zapatero ha fet públic que ha consensuat aquests càrrecs amb Rubalcaba i ha volgut deixar clar quines són les tasques del Govern i quines les del partit. “El Govern segueix treballant a ple rendiment, hem de seguir prement l’accelerador respecte a la situació econòmica”. Sobre les propostes econòmiques de Rubalcaba -que ha dit tenir la solució a la crisi i ha proposat gravar els bancs- Zapatero s’ha limitat a respondre que “cada legislatura té el seu probrama” i que l’objectiu actual del govern espanyol és mantenir l’estabilitat , la recuperació i generar ocupació.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida