Grau d'Informació i Documentació

Preinscripció i admissió al Grau d'Informació i Documentació 2011-2012

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

La Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB ha implantat el nou títol de grau d’Informació i Documentació el curs 2009-2010 després de la seva aprovació pel Consell de Govern de la UB i de la verificació de la titulació per part de l’ANECA i del Consejo de Universidades. Aquesta titulació substitueix, curs a curs, l'oferta docent de la diplomatura de Biblioteconomia i Documentació i de la llicenciatura de Documentació, per tal d’adaptar les titulacions de la Facultat al reial decret 1393/2007, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials i en el qual s’estableix el nou sistema de titulacions basat en dos nivells –grau i postgrau– i tres cicles, alhora que regula els estudis de primer cicle, conduents al títol oficial de grau (BOE 260, 30.10.2007).

Alumnes de nou accés per preinscripció universitària

Dates de preinscripció:

Preinscripció de juny: Del 7 de juny al 5 de juliol

Preinscripció de setembre: del 23 al 27 de setembre

Procediment:La preinscripció es realitza en línia (al web https://accesnet.gencat.cat) o a l'Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat.
Documents necessaris per a la preinscripció:Consulteu la web http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/preinscriure/index.html.
Estudis previs necessaris:Consulteu la web http://www.gencat.cat/economia/ur/ambits/universitats/acces/prein/preinscriure/index.html.
Informació i orientació als alumnes admesos que s'han de matricular:

Un cop comprovat que el vostre nom és a la llista de preinscripció i que les dades són correctes, demaneu dia i hora d’entrevista amb un tutor del PAT mitjançant el formulari habilitat per tal que us expliqui el funcionament de la facultat, us orienti en la tria de grups i assignatures i us resolgui els dubtes que tingueu

Sessió informativa de matrícula: 25 de juliol a les 10 i a les 17 h a l'Aula 210. 

Matrícula 1a preferència:

Del 25 al 27 de juliol (consulteu la llista d'adjudicació horària)


Alumnes de nou accés amb la titulació de diplomat en Biblioteconomia i Documentació

Termini
La preinscripció es realitzarà a l'Oficina d'Orientació per a l'Accés a la Universitat del 19 al 22 de setembre
Assignació A partir del 28 de setembre
MatrículaDel 30 de setembre al 3 d'octubre

Alumnes de la Diplomatura i la Llicenciatura que es volen passar al Grau

Consulteu les instruccions per tramitar la sol·licitud de pas al grau: http://www.ub.edu/biblio/noticies/sol-licituds-de-pas-a-grau-curs-2011-2012.html.

Alumnes de nou accés per canvi d'universitat i/o estudis

D'acord amb el preveu l'article 56 del RD 1892/2008, de 14 de novembre, pel qual es regulen les condicions per a l'accés als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d'admissió a les universitats públiques espanyoles, el procediment és el següent:

- Les sol·licituds de places d'estudiants amb estudis universitaris oficials espanyols parcials que desitgin ser admesos en una altra universitat i/o estudis universitaris espanyols i se'ls reconegui un mínim de 30 crèdits d'acord amb el que preveu l'article 6 del RD 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris, seran resoltes pel Degà de la Facultat (per delegació del Rector). Un cop adjudicada la plaça en l'altra universitat es realitzarà el trasllat de l'expedient acadèmic corresponent en la universitat de procedència.

- Les sol·licituds de places d'estudiants universitaris oficials espanyols parcials que desitgin ser admesos en una altra universitat i/o estudis universitaris espanyols i no se'ls reconegui un mínim de 30 crèdits d'acord amb el que preveu l'article 6 del RD 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris, hauran de realitzar la Preinscripció Universitària.

Termini: fins al 30 de juliol

Més informació:

Secretaria d'Estudiants i Docència
Facultat de Biblioteconomia i Documentació
a/e Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


© Universitat de Barcelona Edició: Facultat de Biblioteconomia i Documentació