Dimarts, 12 de juliol de 2011 | 12:54
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Dos detinguts per intentar robar a un 'secreta'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El policia estava treballant al costat de tres companys
Dos detinguts per intentar robar a un 'secreta'
05/07/2011 23:21
9bescano-mossos
Els Mossos d'esquadra han detingut a dos presumptes lladres que van tractar de robar-li el telèfon iPhone a un policia de paisà amenaçant-li amb un revòlver fals quan estava treballant al costat de tres companys al carrer Energia, en el districte de Sants-Montjuïc.
Segons han informat a Europa Press fonts policials, els dos arrestats, de 20 i 23 anys i amb dos antecedents per robatoris amb violència i intimidació, van abordar el diumenge al matí a l'agent quan estava sol i li van exigir que els donés el mòbil, al que ell es va negar.

Llavors, un dels detinguts va esgrimir el fals revòlver per acoquinar al policia, encara que a l'instant un altre agent va aconseguir arrabassar-li-ho.

Mentre el seu còmplice tractava de fugir, el lladre va forcejar amb el mosso per aconseguir el botí, i finalment tots dos joves van acabar detinguts.

Es tracta de Juan Luis J.G., de 23 anys, qui tenia l'arma i 55 euros de procedència sospitosa amagats en la sabata, i Enric B.G., de 20 anys, tots dos espanyols i veïns de Barcelona.

Aquest últim va advertir al seu compinche una vegada detinguts: "Quina cagada; t'he dit que a aquest no".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1