Dimarts, 12 de juliol de 2011 | 12:52
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La LFP vol cobrar a les ràdios per retransmetre els partits en directe

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Mesures per ajudar als clubs amb més dificultats
La LFP vol cobrar a les ràdios per retransmetre els partits en directe
12/07/2011 12:09
9paco gonzalez, llepi i castanyer
L'Assemblea de la Lliga de Futbol Professional discuteix una polèmica mesura que ja va fracassar en el seu moment. Davant l'asfíxia que viuen alguns clubs, es proposa cobrar un cànon a les ràdios que decideixin emetre partits de futbol en directe.
Així, ‘Carrusel Deportivo' o ‘Tiempo de juego' haurien d'abonar importants quantitats de diners. Es tracta d'una mesura que Jesús Gil ja va intentar imposar quan era president de l'Atlético, però que no va fructificar.

En canvi, si que funciona en els partits que depenen de la UEFA i la FIFA. La intenció de la LFP és que el cànon no sigui lineal, i que sigui proporcional a l'audiència de cada ràdio. Així, per posar un exemple, la Ser pagaria molt més que Punto Radio.

I és que a la LFP li preocupa la marxa de les economies de molts clubs espanyols. Sense anar més lluny, el Rayo Vallecano ha posposat la seva tornada als entrenaments per impagament a la plantilla.

En aquest sentit, l'assemblea de la Lliga proposa crear una espècie d'organisme de control dels comptes dels clubs, per evitar que s'arribi a situacions límit. Es tracta d'un mecanisme que ja funciona a la UEFA.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1