Sol·licituds de pas a grau curs 2011-2012 i simulador de reconeixement

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

Els alumnes de la Diplomatura i la Llicenciatura que es volen passar al grau poden fer la sol·licitud de la manera següent:

Terminis

- De l'1 al 18 de juliol a les 14 h (per a aquells alumnes que volen renunciar a la convocatòria de setembre). La matrícula es durà a terme el 27 de juliol.

- De l'1 al 22 de setembre. La matrícula es durà a terme del 27 al 30 de setembre.

On es pot fer la sol·licitud?

La sol·licitud formal de pas a grau es realitza a través del formulari web (http://www.ub.edu/monub/adaptacio_graus3.htm).

Simulador de pas a grau

Recordeu que es tracta d'una sol·licitud formal i, per tant, un cop acceptada, NO podreu tornar a ser estudiant de l'ensenyament on teníeu plaça prèviament. És per aquest motiu que us recomanem que abans de formalitzar la sol·licitud consulteu el simulador de reconeixement (http://www.ub.edu/monub/adaptacio_graus2.htm). Aquesta aplicació informàtica us permet visualitzar el resultat d'aplicar les taules de reconeixement a grau al vostre expedient en funció de les assignatures de diplomatura o llicenciatura que tingueu superades en el moment de fer la consulta.

 

Per a qualsevol aclariment o dubte poseu-vos en contacte amb el vostre tutor del Pla d'Acció Tutorial (PAT). Si no teniu assignat cap tutor de PAT podeu posar-vos en contacte amb el cap d'estudis de la Diplomatura, el professor Andreu Sulé Duesa ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). 

Els alumnes adaptats al Grau d’Informació i Documentació en el termini de setembre han d'iniciar igualment el curs el dia 12 de setembre, assistint als grups de les assignatures als quals es vulguin matricular. La matrícula es durà a terme del 27 al 30 de setembre. L'assignació definitiva dels grups es farà en el moment de la matrícula i, per tant, pot ser que no coincideixi amb els grups triats a l'inici del curs (per exemple, un alumne pot haver triat el grup de matí d'una assignatura que en el moment de la matrícula ja estigui ple i haver-se d'inscriure en el grup de tarda).


© Universitat de Barcelona Edició: Facultat de Biblioteconomia i Documentació