vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
OBJECCIÓ FISCAL
Estaria a favor de l'objecció fiscal si no s'aconsegueix tirar endavant el concert econòmic?
97 %
3 %
39 vots
Dimecres, 13 de Juliol de 2011
Actualitat

Economia

12/07/2011
10:45  h.
Dimarts negre als parquets europeus
La prima de risc de l'estat espanyol marca un altre rècord i supera els 370 punts
Sense títol
Nova jornada negre als parquets europeus, després que la prima de risc espanyola ja ronda els 370 punts i se situa a l'alça en nivells màxims que no s'havien vist des de la introducció de l'euro, l'any 1999. I és que aquest matí la prima de risc que s'ofereix als inversors pels bons espanyols a deu anys respecte als seus homòlegs alemanys continua el seu particular calvari i ja ronda els 370 punts bàsics. El motiu d'aquesta pujada és la manca de respostes convincents dels líders europeus a la crisi del deute sobirà que s'estén també a Itàlia, amb un diferencial que marca nous màxims històrics prop de 340 punts bàsics.

En concret, el deute espanyol a deu anys ofereix una rendibilitat rècord del 6,263%, que situa la prima de risc en un màxim de 369,9 punts bàsics, segons les dades del mercat secundari. D'altra banda, l'interès dels bons italians a deu anys escalava al 5,954%, i situa el diferencial respecte als bons alemanys en 339,6 punts bàsics.

En el cas d'altres països perifèrics, l'"spread" del deute grec arribava als 1.477 punts bàsics, amb un rendiment del 17,202%, mentre que el del deute irlandès assolia els 1.134 punts bàsics, amb una rendibilitat del 13,844%.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida