Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:29
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Alexis, a punt de caramel

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Bojan, a punt de signar per la Roma
Alexis, a punt de caramel
12/07/2011 12:45
9alexis-chile
L'operació d'Alexis Sánchez ja està molt madura, i podria tancar-se aquesta mateixa setmana. El seu entrenador el dóna per perdut, i el fill del propietari de l'Udinese reconeix reunions amb el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu.
Una altra de les claus del fitxatge d'Alexis és la sortida de Bojan, que és a punt de signar amb la Roma. Al Barça han deixat molt clar que el canterà només sortiria quan arribi un substitut, i si Bojan signa amb el club que entrena Luis Enrique només pot voler dir que Alexis és a punt de caramel.

Segons l'emissora RAC1, el fill del propietari de l'Udinese, Giampaolo Pozzo, ha reconegut en les últimes hores una reunió amb el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu. A més, l'entrenador del club italià va dir en roda de premsa que donava per perdut al xilè.

L'última oferta del Barça era de 26 milions més 11 variables, encara que en les últimes trobades la quantitat podria haver augmentat, o canviat les condicions del traspàs.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1