Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:30
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

ANTICORRUPCIÓ ES MANTÉ FERMA

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANTICORRUPCIÓ ES MANTÉ FERMA
13/07/2011
Cal aplaudir aquest dimecres a la Fiscalia anticorrupció de la Comunitat Valenciana, qui ha decidit mantenir-se ferma i tornar a sol·licitar obrir judici oral contra el president Camps en la vista prèvia que s'ha celebrat aquest dimarts al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). Per tant la petició del fiscal segueix sent per al susdit d'una pena de multa de 41.250 euros.

En la mateixa vista l'advocat defensor ha considerat que l'assumpte "està millor que abans" per a les defenses, ja que la declaració dels perits, segons diu, no ha acreditat que les peces de vestir les abonessin les societats vinculades a la suposada trama corrupta.

Ara està tot en mans de la justícia, que encara que lenta, en aquesta ocasió ha donat una lliçó de fermesa, en uns temps on bufen vents favorables a uns populars que van afirmant sense cap rubor que encara que hi hagi sentència condemnatòria ferma, pagaran la multa i santes pasqües. I això, benvolguts lectors, caldrà veure-ho.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1