Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:30
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Clesa dificulta la venda de Cacaolat en demanar que l'expedient es tramiti a Madrid

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vichy Català està interessada
Clesa dificulta la venda de Cacaolat en demanar que l'expedient es tramiti a Madrid
07/07/2011 11:50
vichy-cacaolat
Quan diferents empreses ja s'havien interessat en la seva compra, entre elles Vichy Catalán, els administradors concursals de Clesa, companyia làctica del conglomerat de Nueva Rumasa, han sol·licitat que es traslladi als jutjats de Madrid l'expedient concursal de Cacaolat.
Una de les més interessades a licitar per Cacaolat ha estat Vichy Català, que ha presentat en el Jutjat Mercantil 6 de Barcelona un aval per tres milions d'euros per optar a la seva compra, la quantitat mínima que els administradors concursals han fixat com a requisit per tenir drets preferents de compra.

L'oferta del grup català, que ha estat el primer a presentar l'oferta davant els jutjats, garanteix el manteniment dels llocs de treball de Cacaolat i el projecte industrial "a llarg termini".

La venda de Cacaolat està ara pendent que el jutjat dicti l'auto que autoritzi la unitat productiva -la marca i els actius productius de l'empresa- dins del concurs, pel que les empreses autoritzades encara tenen termini per presentar les ofertes.

Altres grups que han manifestat el seu interès per Cacaolat són Leche Pascual, Corporación Alimentaria Peñasanta (Capsa) -la matriu de Central Lechera Asturiana- i Victory.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1