Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:20
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El mail de la 1:27 pm

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
jaume-reixach
El mail de la 1:27 pm
Jaume Reixach
12/07/2011 11:16
El nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha promès un estil de govern municipal basat en la proximitat, el diàleg, l’entesa, la cordialitat i bla, bla, bla. Però les paraules s’han de contrastar amb els fets.

I el fet és que divendres passat, 1 de juliol, a dos quarts de dues del migdia, a la redacció d’EL TRIANGLE vam rebre un mail. L’alcalde Xavier Trias acabava de prendre possessió del seu càrrec una estona abans i, pel que es veu, una de les primeres decisions que va adoptar en assumir la responsabilitat de dirigir el Cap i Casal va ser la d’anul·lar la subscripció que l’alcaldia de Barcelona tenia al setmanari EL TRIANGLE.

Concretament, un correu signat a la 1:27 pm de l’1 de juliol per la funcionària municipal E.J. ens comunicava la baixa de la subscripció al setmanari EL TRIANGLE que tenia la presidència de l’Ajuntament de Barcelona. No crec, sincerament, que fos una decisió conseqüència de la política de retallades convergent: el preu de la subscripció al nostre setmanari és de 135 euros a l’any i, a més, ja havíem emès, mesos enrere, la factura corresponent.

Més aviat sospito que al “socialdemòcrata” Xavier Trias, en veure el setmanari EL TRIANGLE al seu despatx, li va agafar un rampell de ràbia i va ordenar que donessin de baixa la subscripció ipso facto. I és que la nostra revista ha publicat les proves de l’estreta relació entre Trias i Daniel Osàcar, l’extresorer de CDC imputat pel cas Palau, i hem reproduït la profusa i esborronadora correspondència entre el nou alcalde i Fèlix Millet, veïns de vacances a Menorca. (No, ni La Vanguardia ni cap altre mitjà de comunicació se n’han fet ressò).

Després del mail de la 1:27 pm de l’1 de juliol, tinc la impressió –i espero equivocar-me- que l’“estil” de Xavier Trias provocarà molta maror a la ciutat de Barcelona i que no trigarem a veure’n les conseqüències. I no ho dic només per la clamorosa “patinada” que, ja d’entrada, ha indignat –amb raó- tots els socis i simpatitzants de l’Espanyol. Ni pels nomenaments, com a càrrecs de la seva màxima de confiança, de Ramon Massaguer –imputat en el cas Palau- i de Joan Angulo, fins ara director general adjunt de La Vanguardia (!).

Jaume Reixach és director del setmanari El Triangle.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1