Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:23
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Janet Jackson torna a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Interpretarà els seus èxits
Janet Jackson torna a Barcelona
12/07/2011 07:44
janet
La cantant Janet Jackson torna a Catalunya amb la seva gira 'Numer Ones, up close a personal', una sèrie de concerts amb els quals l'artista visitarà 35 ciutats del món per interpretar els seus 35 temes més coneguts i que, a Barcelona, se celebrarà aquest dimarts en el Poble Espanyol.
Jackson promet que aquesta és la seva gira més intimista i personal, ja que l'escenografia permetrà un contacte proper amb els espectadors, que podran gaudir exclusivament dels temes del seu últim treball, el recopilatori de grans èxits 'Number Ones' (Universal).

Entre ells destaquen el famosos 'Together Again', un remix de David Morales de 'When I think of you', 'Menja back to em', 'What heve you done for em lately', i 'Someone to call my lover'.

Aquest serà l'únic concert de la germana de Michael Jackson a Espanya, les actuacions de la qual es caracteritzen per coreografies frenètiques protagonitzades per la pròpia artista i un batalló de ballarins que li acompanyen en els seus moviments.

Jackson és reconeguda a tot el món per les seves cançons i coreografies i al llarg de les seves carrera ha aconseguit sis premis Grammy, 12 American Music Awards i ha venut més de 200 milions de discos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1