Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:41
Vostè es troba a: Inici > Política >

Missatge de Zapatero a Alemanya i França: "han d'apostar pel projecte col·lectiu"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Després de reunir-se amb Herman Van Rompuy
Missatge de Zapatero a Alemanya i França: "han d'apostar pel projecte col·lectiu"
12/07/2011 14:24
9sabater-rompuy
El moment de tensió, potser el més dur des d'aquell mes de maig fatídic de 2010, ha portat al President Zapatero ha enviar un missatge crític als "poderosos", això és, Alemanya i França. Els insta a apostar pel "projecte col·lectiu" que defensa la Unió Europea.
Zapatero s'ha posat a la disposició del President del Consell Europeu, Herman Van Rompuy, "perquè lideri una resposta europea" a les noves tensions amb la crisi de deute, que afecten sobretot a Itàlia i Espanya en els últims dies.

Segons el President, Espanya està disposada a comprometre's amb la sostenibilitat del deute grec, "però tots els països han d'assumir la seva responsabilitat, i de manera singular els més poderosos: això suposa l'aposta clara pel projecte col·lectiu".

Zapatero ha desvinculat la tempesta financera dels últims dies de la situació econòmica per la que passa Espanya, i ha afirmat que l'origen de la mateixa s'ha de buscar en "el debat sobre la sostenibilitat del deute grec". Pel president, es tracta d'un debat "que no es va obrir bé, ho vaig dir en el seu moment, i que cal tancar com més aviat millor".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1