Dimecres, 13 de juliol de 2011 | 15:32
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Rebel·lió pel 2 de maig

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Indignats i veïns de l'Eixample s'uneixen contra el tancament
Rebel·lió pel 2 de maig
12/07/2011 10:35
9cacerolada-2maig
En el seu objectiu que les retallades del Govern de la Generalitat no quedin impunes, els indignats del 15-M i centenars de veïns de l'Eixample s'han unit per tractar d'impedir el tancament de l'Hospital Dos de Maig.
Aquest dilluns a la tarda, més de 300 persones es van concentrar enfront del centre per celebrar una cacerolada i organitzar els propers actes de protesta, que passen sobretot per enfortir l'acampada que s'ha iniciat a l'històric edifici.

El Dos de Maig és centre de referència de traumatologia, cirurgia general, vascular, oftalmologia, gastroenterologia, dermatologia, otorinolaringologia, reumatologia, endocrinologia, cardiologia, pneumologia, neurologia, medicina interna, rehabilitació i fisioteràpia, radiologia i laboratori i farmàcia.

El centre compta amb 90 llits d'hospitalització, atén 7.000 visites de centre de dia a l'any i 100.000 visites a l'any de consultes externes, a més de 45.000 urgències hospitalàries.

L'hospital forma part del CSI, una entitat pública participada pel CatSalut, l'Institut Català de la Salut (ICS), els ajuntaments de Sant Joan Despí i L'Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i Creu Roja.

Els treballadors asseguren que és inviable aquest tancament, ja que fins ara absorbia l'excés de pacients de l'hospital de Sant Pau, i no entén com ara aquest centre podrà donar tot el servei amb menys pressupost i menys personal.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1