Redacció osona.com | Actualitzat el 13/07/2011 a les 16:48h

Els detinguts per les targetes de crèdit són 12 veïns de Vic i 1 de Gurb

Els Mossos d’Esquadra confirmen que les 13 detencions de la banda criminal a Osona es van produir l’abril.

La policia espanyola i els Mossos d`Esquadra van emetre un comunicat el passat divendres on van anunciar la detenció de 20 individus pertanyents a una organització criminal especialitzada en la falsificació i ús fraudulent de targetes de crèdit, que havien estafat prop de 900.000 euros. La banda hauria fet més d'un miler d'operacions fraudulentes a Catalunya, Madrid, Astúries i Galícia, amb datàfons contractats a entitats. A més d'entitats bancàries a l'Estat, també se n'haurien vist afectades altres als Estats Units, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda.

A Catalunya l'operació policial es va fer a Barcelona, Calldetenes, Vic i Santa Eugènia de Berga. També hi va haver actuacions en diversos municipis de Salamanca i a la Corunya, Aranjuez i Madrid.

La policia ha fet públics els detalls del cas un cop s’han donat per tancades les investigacions. Les detencions, però, s’han produït al llarg dels darrers mesos. Algunes, com el cas d’Osona, van tenir lloc el passat mes d’abril, com ja va avançar Osona.com.

Aquest dilluns, els Mossos d’Esquadra han confirmat al nostre diari que a la comarca hi ha hagut un total de 13 detencions. Es tracta de 12 veïns de Vic i un de Gurb. Són els següents: Felipe A.M., Benito T.C., Marc P.P., Francisco Juan D.G., Antonio José A.C., José R.R., Alexandra U.A., Jorge G.M., Mohamed E.B., Alicia Maria R.P., María Jesús G.M. I Joaquim C.N., tots ells de Vic; i Miquel GM, de Gurb.

Tota la informació del cas


Navega per les etiquetes

Mossos d'Esquadrafalsificació

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dimecres
17°C  26°C
dijous
15°C  26°C
divendres
15°C  28°C
Enquesta
Com veieu el pacte del Consell Comarcal d'Osona entre CiU, ERC i PSC?
      Vots emesos: 95
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Un nou patró del Barça

Un nou patró del Barça

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: