Dijous, 14 de juliol de 2011 | 15:47
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Cospedal fitxa al seu 'amic' Nacho Villa per a la televisió castellano-manxega

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
En un llibre publicat en 2008 sobre el PP només la va salvar a ella
Cospedal fitxa al seu 'amic' Nacho Villa per a la televisió castellano-manxega
13/07/2011 11:31
9nacho-vila
El fins ara director d'Informatius de la Cadena Cope, Nacho Villa, se'n va amb Cospedal. I és que la nova presidenta de Castella-la Manxa ha decidit nomenar-lo director general de l'ens públic que agrupa la ràdio i la televisió autonòmiques.
Cospedal ho ha confirmat en declaracions a la pròpia Cadena Cope. Ha assegurat estar "molt satisfeta" que Villa "hagi volgut assumir aquest repte".

Abans de ser responsable dels Informatius de la cadena episcopal, Villa va estar als matins de la Cope, i va haver d'assumir el protagonisme en un moment complicat, després de la sortida de Jiménez Losantos. Encara que el primer balanç del seu pas pel programa va ser negatiu, el fet és que Ernesto Sáenz de Buruaga no ha estat capaç de superar les seves xifres.

Simpatia per Cospedal

"Molt satisfeta" deu estar Cospedal amb el seu fitxatge, ja que Nacho Villa sempre ha tingut bones paraules per a l'ara presidenta i número dos del PP.

Fins i tot en 2008, quan va publicar el llibre ‘Prohibido pasar', en el qual explicava la seva versió de la crisi de lideratge que va seguir a la segona derrota electoral de Rajoy. Ja en aquest moment, i després de no deixar canya dreta, Villa deia de Cospedal que era "el millor de la crisi", i li veia "experiència i joventut, solidesa en el discurs i un punt de renovació, bona relació amb molts dels que entre ells estan enfrontats i intel·ligent relació amb la premsa".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1