Redacció osona.com | Actualitzat el 12/07/2011 a les 17:02h

Primera esquerda al pacte del Consell Comarcal d'Osona

UDC d’Osona critica que no se l’hagi convidat a la presentació de l’acord.

Xavier Farrés, president d'UDC d'Osona i regidor de Vic, al ple de l'Ajuntament. Foto: Adrià Costa

El passat 6 de juliol, CiU, ERC i PSC van presentar el pacte de govern al quan han arribat al Consell Comarcal d’Osona per aquesta legislatura. L’acte va anar a càrrec dels presidents comarcals de les tres formacions: Josep Maria Matas (CDC), Antoni Casassas (ERC) i Miquel Arisa (PSC).

El format de l’escenificació del pacte no ha agradat gaire a la secció comarcal d’UDC, que s’ha sentit exclosa de la mateixa. Així, en una nota de premsa, la formació democristiana, tot i subscriure “plenament l’acord”, manifesta el seu “refús” a la seva presentació.

A la nota, UDC deixa clar que el pacte està format per  CDC-UDC, ERC i PSC. El partit considera, doncs, que també s’hauria d’haver convidat el president comarcal d’Unió, Xavier Farrés. “CDC ha actuat de manera unilateral sense comptar amb el seu soci de coalició”, lamenta UDC d’Osona.

“Amb voluntat aclaridora, matisar que Josep M. Matas és el president Comarcal de CDC, no de CiU. La presidència comarcal d´UDC l’ostenta Xavier Farrés. Malgrat aquestes desafortunades incidències en el procés, UDC d´Osona i els seus consellers aposten pel pacte i en seran garant del mateix”, aclareix la nota.

Llistat dels 33 consellers del Consell Comarcal d'Osona




Miquel Arisa, Josep Maria Matas i Toni Casassas, presidents comarcals del PSC, CDC i ERC, van ser els encarregats de fer públic el pacte del Consell Comarcal d'Osona. Foto: Adrià Costa

COMENTARIS

+2
-0
l'orgull fa mal
Anònim, 12/07/2011 a les 21:26

Sort que son demòcrata "cristians" l’ humilitat sembla que no es el seu fort, es bastant penós i vergonyós que la roba no es renti on calgui si el seu espai es aquest que s'ho facin mirar, només troben sempre problemes i son uns busca raons, el que han de fer es espavilar-se una mica.

Francament primer que facin examen de com fan ells les coses i desprès que hi posin una mica mes de sentit comú i bona fe que es el que els hi falta més.
+1
-1
Unió
Anònim, 13/07/2011 a les 09:38
No tenen límits aquests d'Unió. Quina ambició la d'en Xavier Farrés i companyia!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Vic
dimecres
17°C  26°C
dijous
15°C  26°C
divendres
15°C  28°C
Enquesta
Com veieu el pacte del Consell Comarcal d'Osona entre CiU, ERC i PSC?
      Vots emesos: 95
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Un nou patró del Barça

Un nou patró del Barça

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: