Divendres, 15 de juliol de 2011 | 14:49
Vostè es troba a: Inici > Política >

El senador del PSOE Casimiro Curbelo és detingut després de destrossar una sauna de relax

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Sembla ser que va voler mantenir relacions sexuals sense abonar el servei
El senador del PSOE Casimiro Curbelo és detingut després de destrossar una sauna de relax
15/07/2011 10:43
CASIMIROCOMISARIA
Segons publica aquest divendres el País el senador socialista Casimiro Curbelo sembla que ha iniciat les seves vacances d'estiu en un calabós de la comissaria de Policia de Tetuán.
Després de l'última sessió en la Cambra alta, el polític, en companyia d'un dels seus fills i d'un amic, va decidir donar-se un homenatge amb magnificència en una marisquería propera al parc del Retir i per  rematar la nit del 13 de juliol  ja enllaçant amb el dia 14, enfiló els seus passos cap a la zona d'Azca, cap a una sauna de relax i massatges del carrer Orense.

No obstant això, fruit de l'alcohol ingerit durant un copiós sopar, en el local on havia decidit rematar la vetllada, el polític la va muntar amb magnificència, però no com ell pensava inicialment, que era en companyia d'una professional del sexe.

El diari El País explica, citant fonts policials, que Curbelo es trobava en el reservat d'una sauna a la zona d'Azca i que "volia mantenir relacions sexuals amb una dona sense abonar els diners corresponents".

Fora de si després de la negativa de la meretriz, Casimiro Curbelo va destrossar part del mobiliari del local. Els encarregats van cridar a la Policia i quan van fer acte de presència els agents de l'ordre, el polític, sabedor que no podia ser detingut per la seva condició de senador tret que estigués cometent un delicte flagrant, es va encarar amb ells al crit de: "A mi no em deté ni la Guàrdia Civil."

Malgrat l'evident estat d'embriaguesa del polític gomero, segons van constatar fonts policials, aquest encara va tractar de resistir-se a l'autoritat. Finalment, una vegada reduït, va poder ser portat a la comissaria de Tetuán, on va romandre algunes hores fins a ser posat en llibertat sense càrrecs.

En paraules del socialista que no ha volgut entrar en més detalls el publicat en alguns mitjans de comunicació, no té res a veure amb el realment succeït. A la sortida de la comissaria, el senador va manifestar que havia estat detingut per una ximpleria, que es tractava d'un "incident sense transcendència" i que li podia "passar a qualsevol". No va oferir més detalls.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1