Divendres, 15 de juliol de 2011 | 14:43
Vostè es troba a: Inici > Esports >

A Marta se li ennuega 'Urko'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'atleta, molesta amb algunes preguntes dels periodistes
A Marta se li ennuega 'Urko'
Esports 15/07/2011 13:36
L'atleta Marta Domínguez, exculpada aquesta setmana dels càrrecs que se li imputaven en l'Operació Llebrer, encara no ha esvaït tots els dubtes que sobre ella planegen. El nom d'Urko encara segueix sent un maldecap.
marta-dominguez
La roda de premsa estava sent molt tranquil·la fins que ha aparegut aquest pseudònim, la història del qual és rocambolesca. ‘Urko' apareixia en una de les borses de sang confiscades al metge Eufemiano Fuentes en l'Operació Port.

Malgrat que en un primer moment es va vincular al ciclista Óscar Pereiro amb la bossa, la irrupció de l'operació Llebrer va fer que tot canviés. Es va relacionar a Marta Domínguez amb aquesta sang, ja que el seu marit va tenir un gos amb aquest nom.

Preguntada per això, Domínguez fins i tot ha posat en dubte que el ca existís, i nerviosa ha convidat als periodistes que li insistien a "denunciar si saps alguna cosa més".

No l'hi desitja a ningú

Abans d'enfrontar-se a aquestes preguntes, Domínguez havia anunciat la seva intenció de tornar a la competició i lluitar pels Jocs Olímpics de Londres després de tenir el seu fill.

Respecte a la situació que ha viscut els últims mesos, ha assegurat que "mai vaig fer res ni vaig prendre res" i que "no li desitjo a ningú" el que ha viscut. Ha dit que és "més forta, no física sinó mentalment".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1