Nació Digital | Actualitzat el 16/06/2011 a les 14:02h

Sandro Rosell: «El Madrid ha traspassat tots els límits»

El president del Barça ataca amb duresa José Mourinho

Sandro Rosell. Foto: FCBarcelona

Sandro Rosell ha parlat. El president del FC Barcelona ha trigat uns mesos a respondre als atacs contra el club blaugrana que han arribat durant tota la temporada, però finalment ho ha fet i ha estat contundent, amb una declaració institucional plena de bones paraules i reflexionada però molt i molt dura contra el Reial Madrid institució i contra José Mourinho, l'entrenador blanc. I s'avisa que davant situacions semblants que es repeteixin no es dubtarà a anar a la justícia ordinària. Això sí, es remarca que de cap de les maneres la resposta del Barça serà entrar a matar i jugar al mateix joc de desqualificacions i es mantindran les formes.

Sandro Rosell és amic personal de Florentino Pérez, el gran cap de la Casa Blanca. Tanmateix, sembla que es pot haver trencat després d'un any de destrucció massiva de tot el que feia el FC Barcelona. El president blaugrana assumeix la possibilitat de trencar les relacions institucionals. "El president del Reial Madrid té l’oportunitat de tornar a reconduir les nostres relacions, dins i fora del camp".

"El Reial Madrid ha traspassat tots els límits de la necessària rivalitat esportiva, dirigint acusacions cap al nostre Club, sense cap tipus de fonament" i "es va voler justificar l’extraordinari rendiment esportiu del nostre equip acusant de manera miserable els nostres metges i esportistes de fer ús de pràctiques de dopatge" són dues de les manifestacions més significatives.
 
De Mourinho es diu que "ha superat tots els límits de la rivalitat esportiva. Fins al punt d’atrevir-se a manifestar públicament que el nostre entrenador hauria de sentir vergonya d’alguna de les seves victòries. La roda de premsa que l’entrenador del Reial Madrid va protagonitzar després del partit d’anada de semifinals de la Champions al Bernabéu sí que avergonyeix qualsevol que se senti esportista".

Navega per les etiquetes

Sandro RosellReial MadridFC Barcelona

COMENTARIS

+2
-0
y luego dice del madrid y mou!
Anònim, 18/06/2011 a les 10:28
hoy tv3 ha adornado la noticia de las tarjetas de futbol buscadas solo con dos acciones de este tipo protagonizadas por jugadores del real madrid ¿eso que es pedagogia del odio? ¿o es que en equipos que parlan en català, como indica su código de estilo periodistico, no comenten este tipo de acciones desleznables?
+1
-1
El Barça d'en Laporta, la palanca del ridicul Rossell
Anònim, 18/06/2011 a les 08:40
Rossell, si fossis mut, encara series millor!!!ª amb tu, en Gaspar, ja es un geni !!! Rossell, sort que el Barça d'en Laporta continua guanyant, malgrat la teva incompetencia; a Madrid s'en riuen de tu!!
+4
-3
Això es defensar l´institució? ja,ja,ja.
Anònim, 17/06/2011 a les 12:54
Aquest tal Sandro també ha traspassat tots els límits de l´imbecil.litat!! inútil.
+5
-2
POL
Anònim, 17/06/2011 a les 12:50
Sort!! que no sóc zozi del Barça.Ja m´he l´hauria tallat ben arrant!! això es insuportable.FATXES!!
+3
-3
Ai,ai,ai
Anònim, 17/06/2011 a les 10:38
Les paraules d'en Rosell quina por. A Madrid ja deuen estar ben cagats. Des d'aquí se sent el ferum.
+3
-3
ROSELL NO ET VOLEM
Anònim, 17/06/2011 a les 08:02
ROSELL = NUÑEZ. Rosell, perque no aixeques les catifes de la epoca Nuñez i Gaspar? Rosell com esta el tema amb HISENDA D'EN NUÑEZ?
+3
-3
Sandro, tu si que vales
Anònim, 17/06/2011 a les 05:27
Rossell, tanc poca cosa, i amb una junta directiva de fills de notaris i amb menys recusos que ell; volem un Barça solvent, no un barça de pijos i pijes, fills de notaris
+7
-2
Madriditis...
Anònim, 16/06/2011 a les 22:23
Ni contigo ni sin ti...
+11
-3
Soci emprenyat
Soci emprenyat, 16/06/2011 a les 20:19
Suposo que en Sandro anirà corrents a demanar perdó per les seves pròpies declaracions, com quan va anar a demanar perdó a Extremadura pel fet de ser catalans, que això sembla que ofèn molt.
+10
-2
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA
adria, 16/06/2011 a les 18:11
oh-le-le
oh-la-la...

ser del barça és
el millor què hi ha.

in-de-pen
dèn-ci-a...

ser català és
el millor què hi ha.
+9
-2
Confirmat
ramonsp, 16/06/2011 a les 18:01
Alejandro Rosell: la versió 2.0 del nunyisme.
+15
-3
Barça o en Rossell d'Espanya i quinto del Florentino
Anònim, 16/06/2011 a les 17:33
Rossell, cada dia més ridicul, més espanyolista, més anti-barça; FORA JA, tu i la teva Junta Nazional del Movimiento!! Visca el Barça, fora el Rossell i el seu Frente de Juventudes
+17
-2
Soci emprenyat
Surrelista., 16/06/2011 a les 17:17
Francament surrealista. Tenim un president espanyoliste i tou que no coneix l'història ni representa el nostre club. Molts altres presidents ja fa temps que haguesim trencat relacions amb el realísimo. Que haguès fet l'anterior president Joan Laporta? Haguès disfrutat de veritat haver viscut "el fets succeits" amb el Sr. Laporta. Sr. Rosell mai més el votaré; li diu un soci de fa 45 anys, i molt emprenyat.
+14
-4
Rossell, empleat del Florentino
Anònim, 16/06/2011 a les 17:10
Rossell, timid, mut i incompetent; té por del R.Madrid, per que depen del seu amo, un tal Florentino
+11
-3
Rossel, empleat de Nike, fora ja!!!
Anònim, 16/06/2011 a les 17:09
Sandro, calces avall, i ARriba el REal Madrid; si aixó es un President del Barça, jo sòc Mary Poppins; Sandro, no saps ni dimitir!!! i els venuts de RAC1, nomes son uns pocavergonyes; Rossell, expulsió com soci del Barça, ja que nomes treballa per Nike!i la junta directiva, té nivell de batxiller elemental? quina estafa!
+13
-4
I ARA QUE ?
Anònim, 16/06/2011 a les 16:55
Rosell com vas enganyar als socis cules, menys mal que no vaig caure en el teu parany. Ets un continuador del Nuñisme mes ranci, per a tu nomes compte el compte-corrent i el poder, peró has demostrat una vegada mes la teva ineptitud. CAL TENIR CLAR QUE LA ESTRUCTURA QUE HA GUANYAT LES COPES AQUEST ANY ES DE LA EPOCA LAPORTA. I no estic d'acord amb moltes de les coses fetes per l'antic president, peró s'ha de reconeixer que son d'aquella Directiva, no vostra.
I ara tornant a promocionar els "NOUS BOIXOS NOIS O SIMILAR", que m'hen dius? I nosaltres pagant el carnet i no podem tenir abonament. Tampoc he entes que no es pogui fer soci del Barça aquell ciutadà que ho volgui ser. Al meu poble aixó es UNA DICTADURA. Nomes cal veure la prepotencia que teniu, com el portanveu, en Cardoner, en Guardiola, en Faus, etc, penseu que sou uns Deus. SI NO FOS PER LA DICTADURA QUE HEU INSTAURANT TRENCARIA EL CARNET. I PER QUE SOC CULÉ, NO NUÑISTA NI DEL GRUP GODO.
+29
-4
Covardia
Anònim, 16/06/2011 a les 15:04
I què penses fer Sandro? la teva prudència et farà traïdor!
+36
-1
Memòria històrica
Fart d'espanya, 16/06/2011 a les 14:34
Tots els límits estan traspassats des del 11 de setembre del 1714 però molts Catalans - entre ells el Sr. Rosell - encara no ho tenen après i és per això que no actuen en conseqüència.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: