Diumenge, 17 de juliol de 2011 | 15:45
Vostè es troba a: Inici > Editorial >

Es menjarà Camps els torrons?

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
logo-catalunyapress
Es menjarà Camps els torrons?
15/07/2011 17:50
Segurament Camps passarà l'estiu sent President de la Comunitat Valenciana. No obstant això, una vegada que s'assegui al banc dels acusats, presumiblement a l'octubre, no està assegurat que es mengi els torrons, utilitzant un símil futbolístic. Si el President és condemnat, Rajoy haurà d'optar entre prendre una decisió difícil o fer-se el llonguis a l'espera que el seu immobilisme no li passi factura en les eleccions, si és que aquestes se celebren en 2012 com hauria de ser. El calendari té moltes variants, perquè també pot ser que els comicis se celebrin al novembre, avançats. En aquest punt, és una incògnita saber com afectaria a la imatge de Rajoy veure com deixa que el seu col·lega valencià segueixi governant mentre és jutjat. I no està clar que el gallec, després de vuit llargs anys a l'oposició, estigui per a moltes sorpreses i per deixar moltes coses a l'atzar, i podria actuar amb fermesa i fulminar a Camps. La resta només suposaria, u, posar-se en perill electoralment, i dos, allargar la comèdia valenciana, que sembla no tenir fi.
antonio
16/07/2011
martin, ¿paralelisme entre PSPV i PSC?, nooo, deu ser una deria tipica d'estiu... pensaran alguns dels nostres "lidercillos"; ahy, temo que la nostra travesia del desert no serà d'un desert, serà de tots els deserts del mon junts; haviam si per el cami van desaparexen aquets "liders" i venen de nous. Lo de Valencia, dons es una pena que tots pertenim al mateix estat; si no for per aixo, ¡qu'es fotin els valencians per ser tan "espavilats" de mantenir als sinvergonyes al poder. J¡ha mo dein de petit (soc d'origen alacanti): "valencia i gent de be no pot ser". En serio, es una pena lo de Valencia i el PP; les urnes no justifiquen delictes, pero si als delinquents. Imaginem si per contes del Camps hagues estat el mateix Bono, o el Chaves; ¿quina reaccio tindrien el PP i els seus periodistes sinvergonyes?
Martín
16/07/2011
Els valencians l'han donat a Camps la mayoria absoluta, en la última ja sabien de que anava la cosa, o no? en Castelló Fabra i la seva nissaga són recolzats per la mayoria dels seus conciutadans. Realment creieu que pot tenir algún valor en Valéncia la honradessa dels seus governants? Encara que el condemnin a cadena perpètua no passa res. Rajoy el sap i es desentend d'aquestes "petites coses" que només fan parlar a alguns medis, dona notíecies per que visquin els que treballen en els medis i molt poca cosa més. Els vots els tenen segurs i en la caixa. Ara bé, si no hi ha "contra" és perquè el PSPV ha fet el que ha fet. No us sona de res?, militants que formen grupets de poder per a manar a qualsevol cost en el partit per a tenir càrrecs, que solament pensen en les "legítimes aspiracions personals" justificables només entre els que pensen que estan per devant del ciutadans. El mesía va venir (per alguns) una vegada y prou. La gent ja no creu en tants membres del PSPV que porten anys en misserables guerres internes, i dels altres partits? no sauen no contesten.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1