Diumenge, 17 de juliol de 2011 | 15:32
Vostè es troba a: Inici > Política >

Estiu a la política catalana: Homs insta a recuperar les matrícules 'CAT'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Assegura que és legal
Estiu a la política catalana: Homs insta a recuperar les matrícules 'CAT'
14/07/2011 18:21
9homs-catalunyaradio
El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha instat als conductors a posar el 'CAT' damunt de la 'E' d'Espanya en les matrícules del seus automòbils, i ha lamentat que no hi hagi més ciutadans que secundin aquesta iniciativa.
"Trobo a faltar que la gent posi el 'CAT' en les matrícules. Qui vulgui que ho posi damunt de la 'E'. Jurídicament és possible fer-ho", ha sentenciat en declaracions a Catalunya Ràdio.

Segons el portaveu, el que identifica legalment una matrícula són els números nombres i les tres lletres, pel que no existeix cap inconvenient a pegar l'adhesiu 'CAT'.
Martín
16/07/2011
La noticia pot ser estava amagada per focs d'artifici de la premsa. la noticia és que estem davant de la transformació del seus socis del PPC, perquè segur que això ja està pactat amb la Sra Camacho. Per fi ja el sabem el PP és independentista i ens portaran en una lluita sense descans cap la independéncia. Serà l'agenda oculta de Rajoy? com el seu programa de govern i el que farà amb l'economia. O tal vegada Gergie Dan esta entre els seus assessor i aquesta és la "Canción del verano"
RICARD MARCH
15/07/2011
Sr. Homs, diguins quina llei i quan a estat publicada pwer poguer baixarla i portar-la entre als documents del vehicle, per que quan ans aturin per les carreteres del Estat, poguem demostrar que es legal el portar el CAT a la matricula perque no ens multin i tambe sera interesant sabe ahon cal anar per reclama els danys que algun deselebrat pugui ocasiona al vehicle. Mireu de no distreure al`personal han temas de l´estiu.
Martín
15/07/2011
No ens equivoquem companys, aquesta és una maniobra de distracció. Si la gent s'enganxa discutin aquestes tonteries, ja han canviat el foco d'atenció. I poden fer el que volen en coses que realment importa a la gent. No és que el calor l'hagi fet mal a Homs. És que se les saben totes.
unn
15/07/2011
¡Homs te olvidas que deberíamos poner en nuestras matriculas "La Barratina,La Senyera,y una foto de la Moreneta"y si queda espacio después del burro catalán podemos incorporar una foto d'els trabucaires
victorbcn
15/07/2011
Quines paradoxes,aquests son els mateixos que porten 20 anys dient que la independència del nostre país no és una cosa d'avui per demà,en fi...
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1