Diumenge, 17 de juliol de 2011 | 15:46
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

Llits separats

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
Llits separats
Andrés Madrid
13/07/2011 12:36
Diuen els experts a bussejar braguetas alienes que Alberto de Mònaco i la seva esposa utilitzen habitacions separades als hotels que estan habitant durant la seva lluna de mel. Tinc el pressentiment que busquen més morbositat que rigor en l'afirmació i manifesten una ignorància supina en els hàbits nocturns de la reialesa.

És suficient amb cursar visita a qualsevol dels nostres palaus que van servir de domicili als monarques per adonar-se que les habitacions del rei i la reina, no només eren diferents, sinó que, en alguns casos, es troben separades per distàncies més que apreciables.

Sempre que visito qualsevol d'aquests monuments i em deixo dur per les explicacions del guia, de vegades una mica dures, observo el recorregut nocturn que el rei de torn havia de realitzar per complir amb el precepte matrimonial i m'imagino els somriures que els guàrdies, apostats en cada cantonada dels passadissos, farien a compte d'un monarca, abillat amb vestidures de nit, portant un llum d'oli i més animat que Piqué en les fotos que van publicar quan esperava a Shakira, a la cerca i captura de la reina estimada a les seves llunyanes habitacions.

Ignoro els costums monegascos sobre aquesta qüestió, però vull suposar que el Príncep Alberto ocuparà una habitació contigua a la de la seva esposa, i només una porta separarà als joves. En cas contrari, com els seus reials antecessors, haurà de recórrer l'hotel de punta a punta patint la natural conya dels empleats.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1