Redacció | Actualitzat el 15/07/2011 a les 17:44h

El curs de preparació per accedir als cicles de grau mitjà a Súria tindrà 2a edició

L'Escola de Formació d'Adults, de titularitat municipal, oferirà a partir de l'octubre vinent la segona edició del curs de preparació per a la prova d'accés als cicles de formació professional de grau mitjà (CFGM). El període de preinscripció es perllongarà del 18 al 28 de juliol, en el següent horari: dilluns a dijous, d'11.00 a 13.00 h., i dijous també de 17.00 a 18.00 h. El proper dimecres, 20 de juliol, tindrà lloc una xerrada informativa sobre el curs a partir de les 19.00 h., a l'Escola d'Adults.

Aquesta segona edició ha estat organitzada després del bon resultat del curs anterior, que va tenir 19 matriculacions i un 72% d'aprovats. La iniciativa s'adreça a persones que no disposin de la titulació de graduat en educació secundària i vulguin presentar-se a la prova d'accés per reincorporar-se al sistema educatiu i afrontar la inserció en el mercat laboral amb una millor qualificació professional.

El curs tindrà una durada de 330 hores i es desenvoluparà entre l'octubre de 2011 i l'abril de 2012. Per inscriure-s'hi caldrà tenir un mínim de 17 anys, l'any 2012, i no disposar del graduat d'educació secundària. Les persones interessades també hauran de fer una entrevista individual amb el professorat.

El pla d'estudis oferirà formació sobre competències en llengua catalana, llengua castellana i llengua estrangera (anglès o francès), competència social i ciutadana, matemàtiques, interacció amb el món físic i tecnologies.

Per tal de formalitzar la preinscripció, les persones interessades hauran de presentar el DNI (original i fotocòpia) i pagar un preu públic de 50 euros. El lloc de preinscripció serà l'Escola de Formació d'Adults (carrer d'Ernest Solvay, núm. 15, primera planta), en l'horari esmentat.

El curs forma part d'una iniciativa conjunta de la Diputació de Barcelona amb una vintena d'institucions locals, dins de les mesures impulsades per lluitar contra la crisi econòmica i afavorir la inserció professional. En el desenvolupament del curs a Súria participen les àrees municipals d'Educació, Serveis Socials, Desenvolupament Local i Joventut.

Navega per les etiquetes

formació

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Predicció Bages
X?c amb trons
diumenge
17°C  28°C
Clar
dilluns
19°C  26°C
Possibilitat de pluges
dimarts
14°C  26°C
Edicions locals
L'actualitat al #Bages, al minut

Records de casa amb banda sonora

Isabel Palà: En els darrers mesos n'han passat moltes, de coses al món! Massa… pel meu gust! Algunes, fins i tot, prescindibles. Bé, moltes...

Els immigrants ens prenen la feina?

Carles Claret: El recel (la malfiança, la sospita, la temença, segons el diccionari) i, sobretot, la ignorància són els trets més destacats del dens...
Vés a: Santa Maria de les esglésies de Navàs, la oblidada

Santa Maria de les esglésies de Navàs, la oblidada

Anàvem pel terme de Navàs, un xic desencisats, davant la més que minsa informació que la pàgina web de l’ajuntament aporta en relació a Santa Maria de les Esglésies: "Del segle XI ens ha arribat només el creuer nord amb decoració llombarda; la resta és del segle XVI".


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: