Quico Sallés | Actualitzat el 16/07/2011 a les 23:59h

Pirates

Existeixen principis fonamentals de la genètica evolutiva que ens distingeixen dels nostres cosins, els primats que encara viuen als arbres. Un d'aquests principis és que un nen és un nen, i un home és un home. Els nens porten pantalons curts, els homes, no. Però sembla que les normes mínimes del decòrum i la civilització van morir amb la imposició dels tatuatges, -no he entès mai la gent que es tracta com un vedell d'escorxador-, el menjar fet dels supermercats i vestir amb samarretes d'equips de futbol per anar al col·legi.

Puc entendre que un treballador d'una caixa d'estalvis - que ja ha perdut tota la dignitat pel fet de ser-ho- vesteixi  com el Pepito va de curt. O bé que un psicopedagog avesat a bregar-se amb criatures amb el cervell girat perquè el pare es passa tot el dia bevent quintos al bar, desdramatitzi el seu lleure amb pantalonets i sandàlies de dit. Són excepcions que confirmen la regla.

Ara bé, el que no poden existir són excuses per justificar l'ús del que en diuen "pirates". En general, els tipus que es guarneixen amb aquesta peça faria les delícies de Cesare Lombroso, el metge italià que relacionava la forma de les orelles amb el potencial criminal de l'ésser humà. A la vista de com estan les coses, només cal recordar que ja ens tracten prou de beneïts, com per a sobre, vestir-s'hi.

Navega per les etiquetes

robapiratesmoda

COMENTARIS

+2
-0
@07:03
Josep Fourier, 17/07/2011 a les 13:42
1. Jo en duc i no sóc curt de cames.
2. Sóc un primat, i tu també.
3. Suposo que vols dir 'accentuen'

Quin mal us fa que els demés duem 'pirates'? Jo m'hi trobo bé, passa l'aire i no toques on seus. Qui no té res a fer el gat pentina, oi?
+1
-0
Es poden criticar les dones ?
postfederalista, 17/07/2011 a les 13:20
Editorialista, es poden criticar las dones o només els homes sobre la "vestimenta " d'estiu ? Som tant "progres" que amb la vestimenta de les dones tot s'hi val. Pot ser m'acosareu de missògen, oi? JO PENSO I DEFENSO o tothom capiquipugui o tothom més "formal". ALGU HO HAVIA DE DIR
+2
-0
Pirates
Anònim, 17/07/2011 a les 10:27
A mi em sembla bé, tot i que estèticament són deplorables i només es justifiquen en éssers obesos curts de cames, però el que no accepto és que no es trobin pantalons curts, curts de veritat, per als que volem anar frescos a l'estiu. Els últims que em vaig comprar els va haver d'escurçar ma mare perquè allò semblava una manta.
+5
-1
Pirates elementals
Anònim, 17/07/2011 a les 07:03
Els pirates, normalment, els porten els curts de cames, i amb aquesta vestimenta de primats, acceptuen l'horitzontalitat latent; felicitats!!
+3
-7
Si home
Anònim, 17/07/2011 a les 02:54
Si tot s'en va a cagar, com a mínim deixan's que no passem calor. Alguna cosa bona porta la informalitat...

I si voleu serietat, començeu per fer un diari seriós. Llavors portar pantalons, com els homes, si serà adient.

Als parlaments si hauria d'anar amb bermudes, o en calçotes; com a una casa de putes, que es el són.

+4
-2
No
MANEL JANÉ, 17/07/2011 a les 00:38
No era la forma de les orelles, sinó la morfologia de tot el crani.

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: