Dilluns, 18 de juliol de 2011 | 14:53
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Bona sintonia Salgado-Mas-Colell: les discrepàncies són "passat"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Però la ministra li demana que compleixi amb l'objectiu de dèficit
Bona sintonia Salgado-Mas-Colell: les discrepàncies són "passat"
13/07/2011 14:21
9mes-colell
El Conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, i la ministra d'Economia, Elena Salgado, han deixat enrere els retrets i han apostat per enviar un missatge de confiança. Segons Mas-Colell, qualsevol discrepància és "cosa del passat".
De fet, el responsable d'Economia català ha assegurat que existeix un "bon punt de sintonia" amb l'Executiu entorn de les perspectives d'estabilitat pressupostària per al període 2012-2014.

Mas-Collel, no obstant això, ha evitat concretar amb quin dèficit preveu tancar aquest any la Generalitat i s'ha centrat a destacar que les "diferències" que hagi pogut haver-hi amb l'Executiu central corresponen a una "situació del passat", però que no les hi ha "sobre el futur".

El conseller català s'ha remès a l'aprovació dels nous Pressupostos de la seva comunitat per aquest any, que tindrà lloc la setmana vinent al Parlament català, les dues vegades que se l'ha interrogat sobre si Catalunya complirà o no l'objectiu de dèficit fixat per l'Executiu central.

Salgado vol que es compleixi

La vicepresidenta Salgado, per la seva banda, ha recalcat que Catalunya ha de complir l'objectiu de dèficit per aquest any, que està fixat en un 1,3 per cent. Salgado ha comentat que no cal resoldre "cap discrepància" amb l'Executiu català sobre la contenció de la despesa perquè "els nombres i els objectius estan aquí".

Això sí, ha subratllat que la posició del Govern "no pot ser una altra que insistir que totes les comunitats compleixin l'objectiu de dèficit".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1