Dilluns, 18 de juliol de 2011 | 14:50
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Dimiteix Rebekah Brooks, la directora de l'imperi britànic de Murdoch

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Era directora de News of the World quan es van produir les escoltes
Dimiteix Rebekah Brooks, la directora de l'imperi britànic de Murdoch
15/07/2011 11:24
9rebeka-brooks
L'escàndol de les escoltes no li sortirà gratis a Rupert Murdoch. Al tancament del rotatiu News of the World i la renúncia a adquirir el canal de televisió BSkyB se suma ara la dimissió de l'exdirectora del diari i directora de l'imperi al Regne Unit, Rebekah Brooks.
Ha anunciat la seva renúncia a través d'un comunicat en què afirma que, "com podeu imaginar, els últims temps han estat difícils" i necessita concentrar els seus esforços a "corregir les distorsions i refutar les legacions en relació amb la meva feina com a periodista, editora i executiva".

"La meva renúncia em permet tenir llibertat i el temps per oferir la meva plena cooperació a totes les actuals i futures investigacions, la investigació policial i la compareixença" davant la comissió parlamentària que estudia el que ha passat, ha precisat.

Segons explica, ha fet arribar la seva renúncia a Rupert i James Murdoch i "encara que ha estat objecte de discussió, aquest cop la meva renúncia ha estat acceptada". En aquest sentit, ha agraït al magnat la seva "amabilitat i els seus consells incisius durant tota la seva carrera".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1