Dilluns, 18 de juliol de 2011 | 14:35
Vostè es troba a: Inici > Política >

Prisa urgeix a Zapatero "un calendari electoral creïble"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Triava de Cebrián amb dures crítiques al President a El País
Prisa urgeix a Zapatero "un calendari electoral creïble"
18/07/2011 12:02
Juan Luis Cebrián, conseller delegat de pressa, en Nova Forum
Com una triava de la legislatura i dels mandats de Rodríguez Zapatero, el conseller delegat de Prisa , Juan Luís Cebrián, utilitza una tribuna a El País per enterrar al President del Govern actual i demanar "un calendari electoral creïble".
Per entendre les seves paraules, i valorar-les en la seva justa mesura, el primer que cal tenir clar és l'aposta de pressa per Rubalcaba en el pols mantingut contra Mediapro i el 'zapaterisme'.

Cebrián assegura que li resulta "impossible" suposar que "d'una legislatura com la que hem patit es derivi ja cap de les solucions que els ciutadans reclamen". El CEO de Prisa li demana a Zapatero que abandoni el seu "patològic optimisme" i "el joc de les endevinalles".

"Els titubejos, els dubtes i els ajornaments a que ens té acostumats són la pitjor de les receptes per a una situació que reclama mesures d'urgència. El seu deure moral és anunciar el més aviat possible un calendari creïble per al procés electoral. Només així podran els espanyols suportar la levitat de l'ésser", sentència en un missatge duríssim, del que no acaba d'entendre's si són peticions innocents o té informació que algun anunci va a tenir lloc en els propers dies.

Llegeixi íntegre l'article
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1