Dilluns, 18 de juliol de 2011 | 14:56
Vostè es troba a: Inici > Política >

Madí podria fitxar per Endesa, que busca acostar-se al poder i netejar la seva imatge a Catalunya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Està en la terna per ser president del Consell Assessor
Madí podria fitxar per Endesa, que busca acostar-se al poder i netejar la seva imatge a Catalunya
13/07/2011 09:25
david 9madi
A David Madí li plouen les ofertes. Després del seu polèmic fitxatge per Deloitte, l'empresa que auditarà els comptes de la Generalitat, on serà director de la unitat de Serveis al Sector Públic, ara podria incorporar-se a la direcció d'Endesa a Catalunya.
L'elèctrica té, segons que publica El Confidencial, en l'actualitat dos objectius. Un, maquillar la seva imatge a Catalunya, molt danyada després de l'escàndol de les apagades de març de 2010, amb motiu de la nevada que va afectar a Barcelona i molts municipis del litoral català. Va haver-hi municipis que van estar més d'una setmana sense el subministrament assegurat.

I dos, acostar-se en poder establert o al que vindrà. En aquest sentit s'entendria la incorporació de Madí, no confirmada, i la de l'ex president del Govern, José María Aznar.

Així doncs, la incorporació del gurú de la comunicació d'Artur Mas seria sobretot un moviment polític. I és que la seva arribada suposaria la sortida d'un home considerat molt proper al PSOE i al president Zapatero, el catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona Antón Costas.

En el càrrec al que podria accedir Madí hi ha inclosos un important sou, despatx, secretària, cotxe oficial i xofer.

Endesa ni confirma ni desmenteix

Aquesta redacció s'ha posat en contacte amb Endesa, però el departament de Premsa ha declinat fer comentaris sobre una notícia "no confirmada". "És una cosa que pot succeir o no" en els propers dies i que "és competència de la direcció de l'empresa".

També a Deloitte

En les últimes setmanes, l'ex cap de Comunicació del President Mas també s'ha incorporat a la consultora Deloitte. Madí serà director de la unitat de Serveis al Sector Públic, i Deloitte l'empresa que ha guanyat el concurs per auditar els comptes de l'administració catalanes, aquestes que CiU va denunciar que estaven a la vora de la ruïna.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, va negar a preguntes de CatalunyaPress que pogués haver-hi cap conflicte d'interessos.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1