Dimarts, 19 de juliol de 2011 | 15:27
Vostè es troba a: Inici > Política >

Montilla reconeix les "dificultats" de les properes eleccions, però encara creu que les guanyarà

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Presentació del conseller Joaquim Llena com a cap de llista del PSC a Lleida
Montilla reconeix les "dificultats" de les properes eleccions, però encara creu que les guanyarà
Política 31/07/2010 16:43
EP.- El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat a Lleida que el PSC abordarà les eleccions assumint les "dificultats" que presenta l'actual moment polític i econòmic, per obtenir la victòria. Va admetre, no obstant això, sentir "confiança, il·lusió i satisfacció per de el treball ben fet" i en tornar a rebre el suport del poble català.
montilla
En l'acte de presentació del conseller Joaquím Llena com a cap de llista del PSC a Lleida, el president de la Generalitat ha remarcat que l'objectiu del PSC és "guanyar aquestes eleccions, amb el suport del poble de Catalunya, perquè el país pugui seguir avançant, millorant i progressant".

El president ha realitzat aquestes afrimaciones en la presentació del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, com a cap de llista del PSC a Lleida. "Ningú millor que ell per encapçalar aquest projecte", ha elogiat Montilla, que ha explicat que la seva formació començarà al setembre a elaborar les llistes electorals i ha afegit que tenen "molt avançat" el programa electoral.

Per la seva banda, Llena ha assegurat que, malgrat estar en uns moments que no són fàcils i malgrat el "soroll" que hi ha en l'escenari polític català, el Govern ha sembrat molt aquests quatre anys i tindrà "una bona collita.
.
Strictu Sensu
01/08/2010
Llena és més favorable als cacics lleidatans del que ho va ser CiU. Això és socialisme?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1