Dimarts, 19 de juliol de 2011 | 15:24
Vostè es troba a: Inici > Política >

Acord CiU-PSC per la llei Òmnibus

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Nadal i Pujol compareixen junts per escenificar l'acord
Acord CiU-PSC per la llei Òmnibus
18/07/2011 13:47
9nadal-pujol
Després de setmanes de negociacions, PSC i CiU han anunciat, en una roda de premsa conjunta al Parlament, un principi d'acord per aprovar l'anomenada Llei Ómnibus. Els socialistes no presentaran esmenes a la totalitat.
Joaquim Nadal i Oriol Pujol han comparegut junts per escenificar el segon acord important en el que va de legislatura, i després d'uns mesos en els que les relacions entre ambdues formacions s'han deteriorat arran del desacord en matèria pressupostària.

Així, en el debat que se celebrarà aquesta setmana al Parlament, els socialistes no presentaran esmena a la totalitat després que el Govern hagi dividit la normativa en tres projectes de llei diferents i hagi deixat força de la reforma els aspectes que tenen a veure amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

En aquests moments només ICV manté oberta la seva oposició a una normativa que, entenen, porten als serveis socials i públics catalans cap a la privatització encoberta.
Âlatac
19/07/2011
El PSC s´equivoca: La Llei Ômnibus ha d´anar a cotxeres o a la deixallería. Nadal, plega i emportat a la Geli, a l´Ernest Maragall, al Collboni, a la Tura, a l´Obiols i a alguns més cap a casa. Deixeu-nos en pau.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1