Dimarts, 19 de juliol de 2011 | 15:12
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Triplet espanyol a Alemanya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Victòries de Pedrosa, Márquez i Faubel en el circuit de Sachsenring
Triplet espanyol a Alemanya
Esports 17/07/2011 17:39
El motociclisme espanyol ha aconseguit el segon triplet de la temporada en el Gran Premi d'Alemanya, celebrat en el Circuit de Sachsenring, després de les victòries d'Héctor Faubel (Aprilia) en 125cc, Marc Márquez (Suter) amb moto2 i Dani Pedrosa (Honda) en MotoGP.
pedrosaalemania
Les tres carreres del Gran Premi han sigut molt disputades i fins i tot s'ha tingut la necessitat de recórrer al 'video-finish' en 125cc. Héctor Faubel s'ha imposat al francès Johann Zarco (Derbi) en la mateixa línia de meta, després que tots dos pilots acabessin amb el mateix temps i la victòria es decidís per la millor volta ràpida de l'espanyol.

D'aquesta forma, Faubel tornava pel cap alt alt del podi, algo que no aconseguia des del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, en 2007. Al seu costat, en el podi ha estat el també espanyol Maverick Viñales (Aprilia), en el qual ha estat el seu cinquè èxit de la temporada. Ha estat bona també la quarta posició del líder del Mundial, Nico Terol (Aprilia), que ha acabat per davant de Luis Salom (Aprilia), cinquè, i de Sergio Gadea (Aprilia), sisè.

La carrera de MotoGP ha suposat la volta pel cap alt de Dani Pedrosa, després de la seva lesió en la clavícula. El traçat de Sachsenring, al ser d'esquerres, li venia bé al pilot català, que ha aprofitat per tornar a pujar pel cap alt del podi, per davant del també espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha) i de l'australià Casey Stoner (Profunda).

Pedrosa ha estat testimoni en les primeres voltes del duel entre Lorenzo i Stoner i només ha aparegut quan s'ha vist amb forces per superar-los i escapar-se, de tal forma que Lorenzo i Stoner s'han hagut de conformar amb la lluita per la segona plaça.

Stoner volia treure-li diferències a Lorenzo cara al Mundial, però el mallorquí no li ha deixat i ha acabat per davant. En l'última volta, Lorenzo ha aconseguit retallar mig segon pel que fa a l'australià acabant així en segon lloc. També ha acabat molt content Álvaro Bautista (Suzuki), que ha arribat a meta en setena posició.


Onzè triplet de la història

Amb moto2, Marc Márquez li ha guanyat la partida a l'alemany Stefan Bradl (Kalex) a la seva pròpia casa. L'espanyol no ha donat opcions en cap moment a Bradl, que només ha estat capaç de superar a Márquez quan aquest li ha deixat passar al principi de la carrera.

En el moment que ha volgut, el català ha tornat a posar-se al capdavant per sentenciar la carrera i acabar pujant-se al podi per davant de Bradl i del sanmarinense Alex D'Angelis (Motobi).

D'aquesta forma, el motociclisme espanyol suma el segon triplet de la temporada, després de l'aconseguit en el Gran Premi d'Itàlia, i l'onzè de la seva història.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1