Dimarts, 19 de juliol de 2011 | 15:06
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

José María García

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
andres madrid
José María García
Andrés Madrid
18/07/2011 10:29
Inevitable l'evocació del meu admirat José María, a qui contemplava cada nit amb sorpresa en la segona planta de la SER els seus llargs monòlegs, en els quals denunciava els excessos de Porta, el seu blanc favorit.

Ve a la meva memòria en ocasió del descobriment de mil milions d'euros, ni més ni menys, de factures pendents a Castella-la Manxa, que acaben de sortir a la llum i l'anterior president de la qual assegura que es van gestar en dos mesos per la "tensió política". La "tensió" és el que té, que et poses a gastar i com t'envaeix la tensió ni te'n adones del compte i signes aquí i allà sense fixar-te en el que fas.

Sent important la suma, em sembla més necessari el coneixement d'on van anar a parar aquests mil milions que la "tensió" va generar. A més de destapar el forat, Cospedal hauria de posar a la disposició dels habitants d'aquesta comunitat els noms, cognoms i domicilis conjugals dels emissors d'aquestes factures sobtades per saber els beneficiaris de tanta tensió.

García tancava els seus programes amb una frase que avui és aplicable a la situació dels manxecs i que m'ha portat al seu record: "On han anat a parar els diners de les travesses?".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1